Priprema za polaganje ispitaU našoj školi, uz pomoć Callan metode, osposobljavate se za polaganje sledećih Kembridž ispita:

KET – Key English Test (početni nivo)

KET – Key English Test (početni nivo) je prvi (osnovni) nivo Kembridž ispita. Položivši ovaj test osposobljeni ste za svakodnevnu komunikaciku i pisanje na engleskom jeziku. Osmišljen je za učenike sa osnovnim znanjem, koje vam je potrebno za putovanja u zemlje engleskog govornog područja.

PET – Preliminaty English Test (niži srednji nivo)

Položen PET ispit znači da je student u velikoj meri osposobljen i može da se snađe u situacijama koje se mogu očekivati u društvu ili na poslu, na engleskom govornom području.FCE – First Certificate in English Tests (viši srednji nivo)

Od polaznika se na ovom nivou očekuje da mogu da rade i studiraju, i da mogu i kao turisti da se snađu u zemljama engleskog govornog područja. Ovaj sertifikat je potvrda vašeg znanja kao zaposlenog, ali i mogućnost da postanete student nekog univerziteta u UK kao i širom sveta.CAE – Certificate in Advanced English (viši 1 nivo)

Na ovom nivou se od studenata očekuje da uspešno savlađuju skoro sve situacije u kojima se mogu naći- na poslu, u društvu, na studijama visokog obrazovanja itd. Naravno u zemljama engleskog govornog područja. Ovaj ispit je priznat na gotovo svim unevrzitetima u Britaniji i u svetu, kao i od strane poslodavaca.
Ovde možete naći potrebne informacije o terminima polaganja ispita i cenama!

Callan metoda ima 12 faza (stage), gradurianih od početne do naprednih, i na kraju do pripreme za Cambridge testove. Svaka faza se obradjuje mesec dana, pod uslovom da svake nedelje imate minimalno 4 časa, tako da svih 12 faza traju 12 meseci najduže (godinu dana). Moguća odstupanja u zavisnosti od brzine kojom grupa prelazi lekcije.

1. osnovni nivo (faza 1-4) – KET (Key English Test)
2. srednji niži nivo (faza 5-6) – PET ( Preliminary English Test )
3. srednji viši nivo (faze 7-10, 11)- FCE ( First Certificate in English)
4. napredni nivo (faza 12) –CAE (Cetrificate in Advanced English)

Saznajte nešto vise o Callan metodi i dodatnim kursevima u našoj školi: 

Iskustva:

U školu "Money is Coming" koja koristi Callan metodu došla sam prvi put iz radoznalosti. Htela sam da saznam nešto više o tom, meni do tad nepoznatom sistemu učenja. To što sam saznala toliko mi se dopalo, da sam odlučila da se odmah upišem i tako ispunim svoju davnašnju želju i makar u šestoj deceniji života naučim engleski jezik...
30.03.2010.
Vesna Vidović

Želim SVIMA preporučiti ovu školu, ako želite na brz, lak i zanimljiv način, uz druženje i prijatnu atmosferu naučiti engleski, a i onima koji su ga vec učili ,ali su nesigurni u sebe ili kojima je potrebno da nauče kako da svoje znanje upotrebe na svakom mestu i u svakoj situaciji. Još jednom, veliko HVALA! Branka 11.06.2010. Subotica

Day by day I am discovering the many different levels the method works on, and I am convinced that it works on even more levels than I have yet discerned. I have certainly never seen anything like it for engendering students’s confidence! Monique Walsh ELTP- DUBLIN, IRELAND

Iskustva sa callan metodom:

“ Since finding your method over a year ago my school has completely changed for the better. I am very thankful for this very effective and convincing method that truly does what is says. Thank you very much.”
Rbecca Ambesh, CLC-VEVEY, SWITZERLAND

“ It is easy to do it, when you know how.” Kuwi- Nam Long, SOUTH KENSINGTON, LONDON, UK

“ You can fool all the people some of the time, and some of the