Kreativna glumačka radionica za odrasle

Koliko puta ste poželeli da se igrate slobodno kao dete? Da se majmunišete do granica samozaborava? Da se izlečite maštom i slobodom izraza? Da plešete ili ispitujete svoje telo u prostoru bez straha da ćete pogrešiti? Da li ste se želeli baviti glumom ali nikada niste uspeli da upišete Akademiju? Ili ste prosto samo želeli da se igrate i istražujete sebe i svoje emocije ali ste se plašili da ste stari ili nedovoljno talentovani za to?

 

U svakome od nas čuči kreativna osoba samo je potrebno dopustiti sebi da se izrazimo. I nikada nije kasno za rad na sebi! Mnoga psihološka istraživanja su pokazala da su tehnike glume konstruktivne za čoveka te da se često koriste u psihoterapeutske svrhe.
Pozivamo Vas na Kreativnu Radionicu za odrasle tokom koje ćemo koristeći glumačka sredstva upoznavati sebe, istraživati svoje telo, glas i emocije, tražiti nove puteve za buđenje kreativnosti, učiti kako da funkcionišemo u grupi, razvijati svoju koncentraciju, samopouzdanje i snalažljivost, ispitivati osnovne sisteme komunikacije, osveštavati grčeve i opuštati svoje telo, poboljšavati svoje fizičke i mentalne sposobnosti.

 

Radionica je namenjena svima koji su svakodnevno izloženi stresu, rade ozbiljne i odgovorne poslove i imaju malo vremena da se opuste. Zamišljena je kao niz susreta tokom kojih će se kroz praktične glumačke vežbe iz oblasti dikcije, pokreta, pantomime, imitacije, improvizacije, fizičkog treninga i dečijih igara na kreativan i edukativan način učesnici naučiti da iskorače iz sveta briga i pritisaka. Nakon tromesečnog rada planirana je javna prezentacija.


Voditelji radionice su Diplomirane glumice sa radioničarskim iskustvom, Gordana Vukov Ciganjik i Aleksandra Bašić.
Svi imaju podjednaku šansu da nauče ove tehnike i da razviju svoje potencijale te se iz tog razloga neće organizovati audicija. Naš cilj je da svaki polaznik probudi svoju kreativnost i da se razvije do svojih krajnjih granica. Radiće se na podsticanju individualnosti i razvijanju stvaralačke energije. Časovi će se održavati u prostorijama škole Money is Coming. PRIJAVE U TOKU..

Zainteresovani se mogu javiti na mejl adresu gradionice@gmail.com ili na broj telefona 064 316 0872.
CENA: 2.000 RSD

Iskustva:

U školu "Money is Coming" koja koristi Callan metodu došla sam prvi put iz radoznalosti. Htela sam da saznam nešto više o tom, meni do tad nepoznatom sistemu učenja. To što sam saznala toliko mi se dopalo, da sam odlučila da se odmah upišem i tako ispunim svoju davnašnju želju i makar u šestoj deceniji života naučim engleski jezik...
30.03.2010.
Vesna Vidović

Želim SVIMA preporučiti ovu školu, ako želite na brz, lak i zanimljiv način, uz druženje i prijatnu atmosferu naučiti engleski, a i onima koji su ga vec učili ,ali su nesigurni u sebe ili kojima je potrebno da nauče kako da svoje znanje upotrebe na svakom mestu i u svakoj situaciji. Još jednom, veliko HVALA! Branka 11.06.2010. Subotica

Day by day I am discovering the many different levels the method works on, and I am convinced that it works on even more levels than I have yet discerned. I have certainly never seen anything like it for engendering students’s confidence! Monique Walsh ELTP- DUBLIN, IRELAND

Iskustva sa callan metodom:

“ Since finding your method over a year ago my school has completely changed for the better. I am very thankful for this very effective and convincing method that truly does what is says. Thank you very much.”
Rbecca Ambesh, CLC-VEVEY, SWITZERLAND

“ It is easy to do it, when you know how.” Kuwi- Nam Long, SOUTH KENSINGTON, LONDON, UK

“ You can fool all the people some of the time, and some of the people all of the time but you can’t fool all the people all the time.” Dave Rogers, LONDON, UK

 

Share this

Theme by Satmari Atila and webart.rs